Dedikert Til Suksess For Våre Kunder

Dedikert Til Suksess For Våre Kunder

Dedikasjon til våre kunders behov betyr at innovasjon i tjenester og bærekraftstiltak har sikret Vlantana Norges sterke posisjon på det norske marked. Takket være det fokus vi gir våre ansatte, kundene og de kjerneverdier som selskapet har, oppnås det resultater, sier Vladas Stoncius, selskapets direktør.

Dedikasjon til kundenes behov er kjernverdien hos Vlantana Norge, etablert i 2012 som en del av Vlantana Gruppen. Strategien lyktes og oppmuntret selskapets vekst. Den norskregistrerte åten har i løpet av få år vokst til mer enn 100 nye moderne Volvo FH Euro 6 lastebiler med 6x2 hjulformel.
“Veien til kundenes tilfredshet betyr for oss å levere best mulig service ved å utnytte det fulle potensialet av alle blant vårt motiverte og kompetente team”, sier Vlantana Norges direktør Vladas Stoncius. Selskapet er basert på Gardermoen og sysselsetter i dag mer enn 200 folk, hvorav de este er meget erfarne sjåfører. “Det blir ansett for å være krevende å jobbe i Vlantana Norge, men det gir svært givende muligheter for enhver lastebilsjåfør - derfor har vi alltid anledning til å velge de beste blant de beste”, - forklarte Vladas Stoncius, som hevder å ha sikret erfarne og høyt motiverte medarbeidere som bidrar til å sette et kvalitetsmerke på nøkkelindikatorer pået meget høyt nivå helt fra starten, samtidig som å innføre nyvinninger på kortest mulig tid.
“Vi startet vår virksomhet i Norge og hadde som mål å redusere mengden av tomme kilometer til et minimum, noe som betydde at vi måtte nøye vurdere og planlegge hele prosessen temmelig nøyaktig med håndtering av våre nord-sør ruter og i motsatt retning. Kjøretøy blir byttet ut ere ganger underveis og dette lar oss å påskynde leveransene og nå en tidsrangering på opp til 98 %, mens mengden av tomme kilometer er redusert til bare noen få prosent,” - sa Vladas Stoncius.
Kontinuerlig investering i en moderne åte av lastebiler tilpasset behovene til en krevende norsk geogra og spesielt med hensyn til de klimatiske forholdene - kjøreforholdene om vinteren er en av selskapets topp prioriteringer. Denne oppgaven fullføres med en åte av Volvo FH-lastebiler som har hjulpet med å redusere utslipp og øke sikkerheten.
Vlantana Norge begynte i september i or å implementere et omfattende opplæringsprogram for sjåførene med mål å forbedre e ektiv og trygge kjøreferdigheter for å redusere ulykker og CO2- utslipp. Vladas Stoncius hevder at foretaket viste stor suksess og ikke bare reduserte karbonutslipp i et land kjent for sitt uberørte naturmiljø, men som også har gjort hele logistikkprosessen mye mer e ektiv og forutsigbar til siste minutt på reisen.
“Kundetilfredsheten er det største beviset på vår innsats, og gjennom opprettholdelse av de resultatene som vi har greid å oppnå over siste årene, virker dette faktisk som en stor utfordring for hele teamet av Vlantana Norge. Imidlertid har vi tro på at vi vil lykkes i det ved å leve opp til selskapets kjerneverdier - innovasjon, kvalitet, sikkerhet og bærekraftighet,” - sa Vladas Stoncius.

Kildehenvisninger: Transport & Logistikk 2016

Vlantana Norge AS 2017 ©